Hem aportat 4.467 Kg de productes a Aliments per la Solidaritat

Tel: 900373884
Peusa Passeig de Joan Brudieu, 17 · 25700 LA SEU D'URGELL, Lleida · Tel: 900373884

Hem aportat 4.467 Kg de productes a Aliments per la Solidaritat

dijous 08 de agost 2019

Des de PEUSA hem fet el lliurament de 4.467 quilos d’aliments i productes de primera necessitat al projecte Aliments per la Soliditat de l’Alt Urgell.
El lliurament l’han realitzat del Director General de PEUSA, Marcel Dorna, i la Directora d’Administració i Finances de PEUSA, Gemma Moliné, que de manera simbòlica, han entregat aquests productes al ‘supermercat’ del banc dels aliments, on han estat rebuts per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i la portaveu del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, Marian Lamolla, juntament amb representats de les entitats del tercer sector com Creu Roja i La Seu Solidària.

Dorna ha manifestat que “poder col·laborar amb la gent que té dificultats per accedir als recursos bàsics forma part dels valors de PEUSA”. De la seva part, Lamolla ha subratllat que “aquest any passat s’han atès al voltant de 500 persones” i que gràcies al Gran Recapte d’Aliments i a les aportacions de la Comunitat Econòmica Europea s’han recollit quaranta mil kilos d’aliments i productes de primera necessitat. Pel seu costat, Ramon Escudé, en representació de Creu Roja, ha destacat que es tracta d’una “aportació extraordinària i més en el moment en el que ha estat”. Igualment ha anotat que “és una quantitat molt important, sempre hi ha necessitat perquè cada dia hi ha més famílies”.

Concretament, des de PEUSA hem fet una aportació econòmica solidària al banc dels aliments de 3.000 euros que s’han invertit en la compra de 675 litres d’oli, 336 kg de sucre, 2.988 litres de llet i 468 kg d’arròs.

← Tornar