⏯️ Instal·lació de panells solars per l'autoconsum al Restaurant Farré

Tel: 602223253
Logo Becquel
Becquel Travesia As, 6 · 25180 ALCARRÀS, Lleida · Tel: 602223253

⏯️ Instal·lació de panells solars per l'autoconsum al Restaurant Farré

divendres 05 de març 2021

El Restaurant Farré va ser fundat l'agost de l'any 1924 i després de diferents generacions han decidit fer el salt a l'autoconsum i instal·lar panells solars al restaurant. El negoci aprofitarà el màxim possible la generació d'energia solar fotovoltaica per l'autoconsum de l'edifici i del negoci ja que la gran majoria d'hores que treballen són hores de Sol. En aquesta instal·lació solar utilitzem el millor material del moment. Els panells solars són del fabricant Trina Solar amb els seus mòduls de 410W amb un total de 56 panells i una potència instal·lada total de 22,96 kW. Pel que fa l'estructura utilitzem com sempre la millor del mercat per instal·lacions de panells solars, K2-System i l'inversor és de la coneguda marca Huawei. En aquesta ocasió utilitzem el Huawei SUN2000-M0 20 kW i el vatímetre de la mateixa companyia per la lectura dels consums de la instal·lació solar.

Instal·lació de panells solars per l'autoconsum industrial amb inversor Huawei

Totes les nostres instal·lacions solaras utilitzen la tecnologia desenvolupada per Huawei dintre la seva divisió en el sector fotovoltaic. Tots aquests inversors disposen de 5 anys de garantia i es pot extendre fins a 10 anys amb el pagament d'una quota d'uns 190 euros aproximadament. A més, aquests dispositius tenen la certificació IP65 que els permet ser resistents a la pols i l'aigua.

El Restaurant Farré aconsegueix la certificació energètica de Becquel amb la seva instal·lació de panells solars per l'autoconsum

En el moment que vivim i la necessitat de generar l'energia per l'autoconsum la decisió d'instal·lar panells solars s'ha de poder explicar i ensenyar. Amb el segell de Becquel certifiquem que els negocis que aposten per aquest canvi poden explicar i ensenyar als clients el camí a seguir. És una manera que a part de generar i consumir la seva energia fan part del projecte a tots els clients i visitants del negoci.

← Tornar
© Becquel · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Becquel Travesia As, 6 · 25180 ALCARRÀS, Lleida · Tel: 602223253