Assessorament i càlcul de pensions

Tel: 973 228 080
Consultoría tecnológica experts en software i transformació digital d'empreses i assessories
Esofitec Av. Pearson, 47 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 228 080

Assessorament i càlcul de pensions

Potència al màxim el teu assessorament en concepte de pensions:

Gràcies al ràpid càlcul de pensions, informa sobre quina edat de jubilació resultarà més favorable al teu client i lliura-li els informes amb càlculs i simulacions magníficament detallats.
a3ASESOR | pensions és una eina molt fàcil d'utilitzar. A l'ésser una solució Cloud, no requereix instal·lació per a la posada en marxa i la inversió té un retorn immediat.

                                  

Càlcul de pensions
Permet el càlcul de pensions de jubilació, viduïtat, orfandat i d'incapacitat permanent absoluta en cas de contingència comuna, professional o accident no laboral.

Informes i simulacions
Contempla tots els supòsits i variables sigui com sigui el perfil del teu client. Ofrecele una anàlisi detallada de supòsits i variacions amb fantàstics gràfics i estadístiques.

Legislació integrada
L'eina està sempre actualitzada a la norma. Estaràs totalment al dia de tots els canvis que es produeixin entorn de la legislació i normativa de pensions.

On tu vulguis
A l'ésser una eina en el núvol, tu decideixes on treballar: des de l'oficina, a la teva casa o des de l'empresa del teu client. No requereix instal·lació per a començar a treballar.

Règims suportats
Règim General, Autònoms (REPTA), Empleades de la Llar, Règim especial agrari, Règim especial de treballadors del mar, Treballadors de l'àmbit de l'Estatut miner, Personal de vol de treballs aeris.

← Tornar
© Esofitec · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Esofitec Av. Pearson, 47 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 228 080