La convocatòria per als ajuts del Kit Digital per a empreses de 3 a 9 treballadors s'obre el pròxim 2 de setembre.

Tel: 973 228 080
Consultoría tecnológica experts en software i transformació digital d'empreses i assessories
Esofitec Av. Pearson, 47 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 228 080

La convocatòria per als ajuts del Kit Digital per a empreses de 3 a 9 treballadors s'obre el pròxim 2 de setembre.

dimarts 09 de agost 2022

Empreses de 3 a 9 treballadors podran sol·licitar el bo al setembre.

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de digitalització de les empreses.

Esofitec està dins del programa d'Agents Digitalitzadors  com a consultora IT especialitzada en implementar software de gestió per a despatxos professionals i pimes.

 

On sol·licitar el Bo digital?

Al portal AceleraPyme qualsevol pime i autònom podrà accedir a la sol·licitud. Per facilitar el finançament a les pimes i autònoms s'oferiran diferents programes de digitalització accessibles des del portal.

Si compleixes les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l'ajuda del Kit Digital, podràs disposar del bo digital que et permetrà accedir a les solucions de digitalització que la teva empresa necessita. L'import màxim dependrà de la mida de l' empresa i de la tipologia de solució tecnològica que es necessiti. 

Els passos seran:

1- Registra't a l'àrea privada i completar el test de diagnòstic digital.

El test està format per 13 preguntes i necessitaràs uns 10 minuts aproximadament per fer-ho.

Les preguntes són sobre la nostra connexió a internet, si fem servir les xarxes socials, si treballem amb solucions CRM, etc. El test avalua el nivell de digitalització de la teva empresa.

2- Consultar la informació disponible de les solucions de digitalització que posarà a la teva disposició el programa Kit Digital.

Si la vostra empresa compleix totes les condicions establertes es podrà disposar d'un bo digital que us permetrà accedir a les solucions de digitalització a partir del 2 de setembre.

 

Vols que t'ajudem a implementar la solució digital que necessita el teu negoci?

L'assessorament i suport al llarg de tot el procés de digitalització és vital per poder tenir un projecte de transformació digital vàlid i sòlid. Contacta amb nosaltres i t´oferirem les millors solucions per al teu negoci i per poder accedir als fons.

 

← Tornar
© Esofitec · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Esofitec Av. Pearson, 47 · 25005 LLEIDA · Tel: 973 228 080