ACTIUM Digital nou Patrocinador Tecnològic del Club Tennis Lleida

Tel: 902 109 120
Logo ACTIUM Digital by SEMIC
Actium Digital Parc Científic i Tecnològic Agr. de Lleida. Turó de Gardeny Edifici H1 2a planta A · 25003 LLEIDA · Tel: 902 109 120

ACTIUM Digital nou Patrocinador Tecnològic del Club Tennis Lleida

dimecres 28 de abril 2021
ACTIUM Digital patrocinador tecnològic del Club Tennis Lleida

Ens alegra comunicar que enguany, ACTIUM Digital by SEMIC, s'ha convertit en el nou Patrocinador Tecnològic del Club Tennis Lleida, una entitat referent en el món de l'esport amb més de 100 anys d'història i esperit innovador i transformador.

A l'equip d’ACTIUM Digital estem treballant en el redisseny de la web del Club Tennis Lleida per a proporcionar-los una nova web moderna, ràpida i segura per a renovar la seva imatge online.  

Molt aviat podràs navegar per la nova pàgina web del Club Tennis Lleida amb un disseny elegant i net,Dissenyada i desenvolupada per a oferir una excel•lent i millorada experiència d'usuari, ja que es tindrà en compte que l'accés i la lectura de continguts es pugui realitzar des de múltiples dispositius i que l'estructura de seccions sigui clara i concisa.

A ACTIUM Digital by SEMIC comptem amb un equip de professionals  experts en el disseny i desenvolupament de solucions per a la transformació digital.

Treballem amb les tecnologies més capdavanteres per a oferir-te el millor servei possible. Pel disseny i desenvolupament de pàgines web treballem amb els CMS Liferay, Plone i Drupal. Aquestes tres tecnologies ens permeten ajudar les empreses a complir amb els seus objectius de negoci i crear pàgines web pensades en oferir bones experiències d'usuari que facilitin les conversions. 

 

¿Vols saber com impulsar la pàgina web de la teva empresa?

 Posa't en contacte amb el nostre equip i t'assessorarem en la conceptualització i creació d'una nova pàgina web, que s'adaptarà a les necessitats del teu negoci

← Tornar
© Actium Digital · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Actium Digital Parc Científic i Tecnològic Agr. de Lleida. Turó de Gardeny Edifici H1 2a planta A · 25003 LLEIDA · Tel: 902 109 120