A ACTIUM Digital ja som Google Partners!!!

Tel: 902 109 120
Logo ACTIUM Digital by SEMIC
Actium Digital Parc Científic i Tecnològic Agr. de Lleida. Turó de Gardeny Edifici H1 2a planta A · 25003 LLEIDA · Tel: 902 109 120

A ACTIUM Digital ja som Google Partners!!!

divendres 08 de novembre 2019
ACTIUM Digital és Google Partner

Ens alegra molt anunciar que l'equip d'ACTIUM Digital ja som Google Partners en campanyes d'Ads després d'aconseguir els objectius que estableix Google per a poder entrar al seu programa.

 

Què és el programa Google Partner?

És un programa creat per Google per a facilitar les tasques a totes les agències i empreses del sector de la publicitat i el Màrqueting Online. Per ser part del programa s'ha de demostrar un servei de qualitat òptim i complir amb una sèrie d'objectius que es basen en el rendiment de les campanyes i en la generació d'ingressos i noves oportunitats de negoci pels clients, una elevada inversió en publicitat a Google i en les certificacions de Màrqueting i l'ús de l'eina per part dels membres de l'equip. 

La insígnia de Google Partners és una garantia de que som una empresa que entén com han de ser les campanyes d'Ads i que els resultats que obtenim són d'un gran rendiment. 

La nostra experiència en centenars de campanyes d'anuncis fa que poguem ajudar-te en tot el procés de promoció de la teva empresa a Google. A més, ho farem de forma realista i proposant múltiples estratègies de promoció en funció de l'objectiu que et proposis i el pressupost del que diposis. 

 

Si t'interessa impulsar el teu negoci en el món digital, incrementar el número d'usuaris, millorar la marca i el posicionament, ... Confia en l'equip d'ACTIUM Digital!

← Tornar
© Actium Digital · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Actium Digital Parc Científic i Tecnològic Agr. de Lleida. Turó de Gardeny Edifici H1 2a planta A · 25003 LLEIDA · Tel: 902 109 120