ACTIUM Digital triomfa a la HackEPS 2019

Tel: 902 109 120
Logo ACTIUM Digital by SEMIC
Actium Digital Parc Científic i Tecnològic Agr. de Lleida. Turó de Gardeny Edifici H1 2a planta A · 25003 LLEIDA · Tel: 902 109 120

ACTIUM Digital triomfa a la HackEPS 2019

dimarts 26 de novembre 2019
Participants de la HackEPS treballant fins a l'últim minut!

El 23 i 24 de novembre es va celebrar la tercera edició de la HackEPS a l’Escola Politècnica Superior a la Universitat de Lleida. Un esdeveniment organitzar per LleidaHack, una organització creada el 2017 principalment per alumnes de l’EPS de Lleida per a fomentar la passió per la tecnologia.

En aquesta edició, es va superar l’èxit de participació, arribant fins al 110 inscrits. Els quals, van participar a la HackEPS, una hackathon (paraula que prové de la unió de “hackers” i “marató” per fer referència a la trobada de programadors amb l’objectiu de competir pel desenvolupament de software, hardware, o altres) de 24 hores seguides, en la que els equips participants havien d’escollir un dels reptes proposats per una de les 5 empreses col·laborades i intentar superar-los a temps. Al fer-ho, optaven a premis com iPads, ulleres de realitat virtual, altaveus intel·ligents, ...etc.

Ens fa molt contents poder anunciar que ACTIUM Digital fou l’empresa amb major èxit entre els participants: 14 equips van començar el misteriós repte proposat i 7 van aconseguir arribar fins a l’última etapa. Aquest fet ens anima a voler tornar a participar l’any vinent a la HackEPS i compartir un altre cap de setmana amb joves promeses informàtiques de Lleida, gràcies a l’organització de LleidaHack.

L’equip guanyador, va aconseguir resoldre el cas d’assassinat que proposàvem amb la programació, i per això, recollirà molt aviat els seus premis a les oficines d’ACTIUM Digital a Lleida.

← Tornar
© Actium Digital · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Actium Digital Parc Científic i Tecnològic Agr. de Lleida. Turó de Gardeny Edifici H1 2a planta A · 25003 LLEIDA · Tel: 902 109 120