Els millors invents del CES2020

Tel: 902 109 120
Logo ACTIUM Digital by SEMIC
Actium Digital Parc Científic i Tecnològic Agr. de Lleida. Turó de Gardeny Edifici H1 2a planta A · 25003 LLEIDA · Tel: 902 109 120

Els millors invents del CES2020

dimarts 07 de gener 2020
Nou cotxe presentat per Mercedes a CES 2020
Taxi volador CES 2020
Selfie Type CES 2020

Del 7 al 10 de gener de 2020, es celebra la CES 2020, la Fira d’electrònica de Consum de Las Vegas, un dels esdeveniments anuals més importants del món de les tecnologies de consum i les innovacions tecnològiques.

Fins al moment, ha quedat patent a la CES 2020 que la tecnologia 5G és la tecnologia del present i del futur immediat. Ja que tots els invents d’IoT presentats estan plenament optimitzats per a 5G.

Alguns invents revolucionaris i tecnologies ja presentades al CES 2020 han estat:

  • Taxis volador: hi ha hagut més d’una empresa amb prototips la startup japonesa Aeronext ha presentat un prototipus de taxi de tamany petit, per a dues persones. I Hyundai, un taxi volador a gran escala.
  • VISION-S: un cotxe creat per Sony que incorpora tecnologies de detecció d’imatge i intel·ligència artificial amb la fi d’actualitzar i evolucionar contínuament les seves funcions.
  • Smartcity als peus del Fuji: Toyota ha revelat els seus plans per a construir una ciutat intel·ligent en un terreny de 71 hectàrees a la base del Mont Fuji, a Japó. Aquesta smartcity està pensada per ser la residència d’investigadors que puguin provar i desenvolupar noves tecnologies autònomes, robòtiques i de mobilitat.
  • Mercedes-Benz Vision AVTR: aquest cotxe, inspirat en la pel·lícula Avatar, de James Cameron, disposa de 33 flaps multifuncionals capaços de moure’s de forma sincronitzada com si respiressin. A més, disposa d’un control amb capacitats biomètriques des del que donar ordres i amb una bateria de grafè feta de materials reciclables al 100%.
  • PlayStation 5: la nova consola de Sony tindrà un àudio 3D, sistema d’emmagatzematge SSD ultra veloç i sistema Blu-Ray.
  • SelfieType: un concepte de teclat invisible de Samsung. Sabem que és difícil d’imaginar però... en aquest vídeo ho veuràs clar!

Si vols estar al dia sobre les novetats del CES 2020 i de les noves tecnologies que s’establiran amb l’avenç de la transformació digital, segueix-nos al nostre perfil de Twitter o visita’ns al blog de la web d’ACTIUM Digital.

← Tornar
© Actium Digital · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Actium Digital Parc Científic i Tecnològic Agr. de Lleida. Turó de Gardeny Edifici H1 2a planta A · 25003 LLEIDA · Tel: 902 109 120