Neix a Lleida un projecte pioner que oferirà suport emocional al final de la vida i el dol a domicili

Neix a Lleida un projecte pioner que oferirà suport emocional al final de la vida i el dol a domicili

dimarts 24 de gener 2023

La demarcació de Lleida comptarà amb un servei d’acompanyament al dol a domicili a través de la iniciativa privada de Mon&Dol. L’empresa pretén cobrir un buit present en la societat actual, seguint el model d’altres projectes de caràcter privat que ja existeixen en altres indrets, centrant-se en les necessitats emocionals de la persona i les seves famílies.
 
Remei Capitan, especialista en acompanyament integral al dol i impulsora d’Agraïmentsprimera empresa catalana especialitzada en organització de cerimònies de comiat personalitzades, acompanyarà a domicili a les persones al final de la seva vida. Ho farà juntament amb la intervenció d’una infermera, ja que que Mon&Dol és un centre que compta amb un equip multidisciplinari format per, a més de Remei Capitan, dues infermeres, una psicòloga sanitària i un osteòpata holístic, tots ells especialitzats en acompanyament al dol. L’empresa ofereix els seus serveis a les noves instal·lacions de l’Avinguda Artesa 43 de Lleida i també a domicili.

A més d’acompanyar les persones al final de la vida amb les seves necessitats emocionals al centre, Mon&Dol destaca per la seva tasca divulgativa amb accions comunitàries com xerrades i activitats, que pretenen apropar i visibilitzar la mort i el dol a la societat, tot trencant tabús i contribuint a la normalització del procés de dol. Així mateix, l’empresa lleidatana oferirà formació presencial i en línia a professionals de diferents àmbits en la temàtica del dol.

Mon&Dol, liderat per la seva fundadora Montse Robles, que també és presidenta de la Federació Espanyola de Dol Gestacionals, Perinatal i Neonatal, crearà unes beques socials per facilitar l’accés a persones sense recursos, fruit del seu marcat compromís social.

← Tornar
© Agraïments · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Agraïments LLEIDA · Tel: 651 911 413