APTE obre la seva plataforma de formació online davant la crisi sanitària

Pcital Parc Científic i Tecnològic Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo – 1a planta · 25071 LLEIDA · Tel: 973 272 922

APTE obre la seva plataforma de formació online davant la crisi sanitària

divendres 20 de març 2020

L'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE), del qual el Parc Científic de Lleida n'és membre, ha obert la seva plataforma de formació online enfocada en continguts sobre noves tecnologies, denominada APTEFORMA, a totes aquelles persones i/o empreses que durant aquests moments de crisi sanitària s'estiguin plantejant millorar les seves competències digitals i apostar per la utilització de les noves tecnologies en el seu àmbit laboral.

APTEFORMA és una plataforma de contingut formatiu, amè, atractiu, flexibe i gratuït per a totes totes aquelles empreses, entitats i treballadors que es trobin en un parc científic – tecnològic pertanyent a APTE, no obstant això, des d'avui i fins a finals d'abril, també estarà oberta a tots aquells professionals i empreses, estiguin o no, situades en un parc científic i tecnològic.

Actualment s'estan formant en APTEFORMA més de 1300 persones pertanyents a 457 empreses i entitats situades en 52 parcs científics i tecnològics de tota Espanya.

Durant aquests dies, on hem pogut comprovar que la transformació digital ja no és una opció, sinó una necessitat, moltes empreses i professionals han hagut d'adaptar-se en poques hores a una nova manera de treballar en un entorn online i aquesta situació pot suposar una barrera al desenvolupament normal de les seves activitats a aquelles empreses i persones que no estiguin habituades a la utilització de les eines digitals.

Per aquest motiu, APTE posa a la disposició de tot el que el sol·liciti, l'accés als continguts de APTEFORMA, podent accedir a les vídeo píndoles, píndoles formatives, cursos d'autoformació, webinars, mooc, guies i infografies sobre les diferents tecnologies habilitadores que analitzem: competències digitals bàsiques, blockchain, intel·ligència artificial, big data, impressió 3D, ciberseguretat, Smart cities, Indústria 4.0. etc…

Si amb l'alerta sanitària del COVID-19 us heu adonat que la digitalització és la vostra assignatura pendent, recomanem el curs d'autoformació de 20 hores titulat “Kit bàsic de Competències per a la Transformació Digital de l'Empresa”. Aquest curs us ajudarà a descobrir quines competències digitals necessiteu reforçar, entendre les necessitats i preocupacions que les competències digitals poden satisfer i una cosa molt important en aquests moments, descobrir eines digitals que us poden ajudar al teletreball. A més, després de la finalització d'aquest, s'obtindrà un diploma, que serà acreditat per APTE.

← Tornar