COMPRA D'ELECTRICITAT

Tel: +34 973 220 149
Afrucat C/ Corregidor Escofet, 64 · 25005 LLEIDA · Tel: +34 973 220 149

COMPRA D'ELECTRICITAT

PLA INTEGRAL DE L'ENERGIA

 

Compra corporativa de l'energia:subhasta elèctrica

Des d’Afrucat gestionem la compra de l’energia elèctrica dels nostres associats i el canvi de comercialitzadora, si s’escau, en funció de la millor oferta del mercat.

Ja el 2008 vam ser pioners en la contractació elèctrica passant de fer una negociació bilateral amb Endesa a dur a terme un procés de licitació, molt més transparent, on es convida a totes les comercialitzadores elèctriques a participar-hi.

L'any 2011 Afrucat dóna un pas endavant en la compra col·lectiva, i en comptes de continuar fent la licitació elèctrica passa a fer una subhasta electrònica invertida.

 

Optimització de la contractació, revisió de factures i gestió de reclamacions

Adequar la potència a les necessitats de les instal·lacions, minimitzant excessos de potència o sobrepotència. Evitar gene- rar energia reactiva i harmònics. Identificació de les errades en la facturació i elaboració de reclamacions

 

Gestió energètica mensual d'un punt d'energia elèctrica o gas natural

Gestió comptable dels consums energètics de l'empresa i submi- nistrament dels indicadors i alertes energètiques per a un major control i seguiment de la situació energètica de l'empresa. Monitorització del consum, realització d'informes mesuals d'estat i seguiment per a la detecció de qualsevol possibilitat d'optimitza- ció. Identificació de penalitzacions per excés de consum d'ener- gia o excés de potència, proposta d'accions correctives i reclama- cions a les companyies subministradores.

 

Diagnosi energètica (preauditoria)

Apropar eines i metodologies d'estalvi a les empreses per a la implantació de mesures de millora energètica en processos, productes i serveis.

 

Auditoria energètica

Extracció de les dades necessàries per establir un programa d'estalvi d'energia, detecció de les àrees per a la implantació de mesures correctives i disseny i aplicació d'un sistema integral que permeti reduir el consum energètic sense afectar la qualitat del producte.

 

Implantació d'un sistema de gestió energètica

Dotació a l'empresa de les eines que li permetran millorar en continu la planificació, execució, verificació i millora de les accions dutes a terme per a l'optimització energètica. Inclou:

Desenvolupament del sistema de gestió energètica global. Anàlisi de la sistemàtica d'actuació pel que fa a la gestió energèti- ca per part de l'empresa per establir les característiques del SGE Formació continua als responsables del sistema en relació als requisitis de la norma UNE-EN-16001

 

Tramitació d'ajuts energètics

Informació de les convocatòries d'ajuts de les administracions en matèria d'estalvi, eficiència i energies renovables que s'adaptin millor a les característiques i necessitats de cada empresa. Preparació de la documentació requerida, tramitació i seguiment.

← Tornar
© Afrucat · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Afrucat C/ Corregidor Escofet, 64 · 25005 LLEIDA · Tel: +34 973 220 149