Segona edició del concurs per a escoles i instituts FruitaSong

Tel: +34 973 220 149
Afrucat C/ Corregidor Escofet, 64 · 25005 LLEIDA · Tel: +34 973 220 149

Segona edició del concurs per a escoles i instituts FruitaSong

dimecres 11 de març 2020
concurs FruitaSong per a secundària
concurs FruitaSong per a primària

Afrucat, Educació i Agricultura presenten la segona edició del Fruita Song

Afrucat, Educació i Agricultura han presentat la segona edició del FruitaSong, el concurs que busca la millor cançó que promogui el consum de fruita i els hàbits saludables de primària i de secundària.

L’Associació ha convocat a les més de 1.500 escoles de primària, que participen al Pla de Consum de Fruita i Llet a l’Escola, a participar al concurs i també a tots els instituts de secundària catalans a que ho facin en la modalitat prevista per a secundària.

Els guanyadors podran enregistrar la seva pròpia cançó en un estudi de gravació professional amb arranjaments i coreografia personalitzats. El vídeo resultant es promocionarà a les xarxes socials i es farà arribar a tots els centres que participen a la convocatòria.

El termini per a presentar la lletra (o lletra i música) de la cançó finalitzarà el dia 5 de juny de 2020.

L’Associació també ha presentat la resta de concursos que cada any proposa a les escoles catalanes per a treballar el consum de fruita i els hàbits saludables: el Tastafruita, un concurs de receptes originals amb fruita, i el Familyfruit, el concurs adreçat a les famílies amb el que poden guanyar una estada a Lleida per a collir els seus propis préssecs.

L’acte  ha comptat amb la presència del director-general d’Afrucat, Manel Simon; la directora general de Currículum i Personalització del Departament d’Educació, Maite Aymerich i Boltà, idel sub-director general d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Joan Gòdia.

La directora de Currículum i personalització, Maite Aymerich, ha destacat la idoneïtat de la proposta donat el gran ventall d’habilitats incloses en el currículum dels nens i nenes que es treballen en la participació d’aquests concursos i que van des de les habilitats artístiques fins a la motricitat fina en el cas de la cuina, la col·laboració intergeneracional, els hàbits de neteja i el coneixement de diferents realitats dels propis companys com són les intoleràncies a certs aliments.

Joan Gòdia ha felicitat aquesta inciativa que neix des de la producció, mentre que Manel Simon ha manifestat la il·lusió amb la que Afrucat afronta aquests reptes que serveixen per a complementar l’éxit que suposa el Pla de distribució de la fruita a l’escola 

Podeu trobar les canços guanyadores de l’any passat al YouTube que Afrucat té creat per a difondre material promocional per a públic infantil i juvenil (Canal de Fruitteam) al següents links:

https://youtu.be/Ar-z9DEHFKI

https://youtu.be/ukSCaKXjMXg

També estaran disponibles les versions de karaoke, mp3, partitura, vídeo i lletra a la web www.fruita.cat

 

 

← Tornar
© Afrucat · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Afrucat C/ Corregidor Escofet, 64 · 25005 LLEIDA · Tel: +34 973 220 149