Actualitat

Experts en l’islam de l’Aràbia Saudita fan una xarrada a la mesquita de Lleida

SEGREcom
09-06-2016
  • Experts en l’islam de l’Aràbia Saudita fan una xarrada a la mesquita de Lleida

La mesquita del Palau de Vidre de Lleida va rebre ahir la visita de dos estudiosos experts en la religió musulmana procedents de l’Aràbia Saudita, Bandar bin Suleiman al-Jaibari i Abdel Ilyah ben Abdelaziz Rifahy Juhany, que van pronunciar una xarrada d’una hora.

Segons van explicar responsables de la mesquita, la seua xarrada va tractar sobre com s’ha d’afrontar el període del ramadà, que acaba d’iniciar-se a tot el món musulmà aquesta setmana. Van recomanar prendre el dejuni com un procés de millora personal i d’acostament a Al·là i van aconsellar sobre la manera correcta de seguir-lo i de tractar altres musulmans, van assenyalar. Després de la seua visita a Lleida, van marxar per reunir-se amb la comunitat musulmana d’Olot. Aquesta no és la primera vegada que erudits d’altres països visiten la mesquita, que ja va acollir en ocasions anteriors estudiosos de l’islam procedents d’Algèria i de la mateixa Aràbia Saudita.

De fet, aquest país de l’Orient Mitjà du a terme una important tasca de difusió de la religió musulmana sunnita, que a Espanya l’ha portat a finançar la construcció de diverses mesquites, inclosa la més gran, la de l’M-30 a Madrid.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

"Creus que s'hauria d'haver vacunat als membres de les meses electorals?"