Actualitat

Tallers de ioga i de cuina sana i xarrades, estrelles de Fira Natura

SEGREcom
06-03-2016
  • Tallers de ioga i de cuina sana i xarrades, estrelles de Fira Natura

Els interessats en alimentació natural, ecologia, bioconstrucció o artesania tenen una cita aquest cap de setmana a Fira Natura, el certamen organitzat per Ipcena que aquest any arriba a l’edició número 18. El pavelló quatre de Fira de Lleida acull un centenar d’expositors que despleguen l’oferta d’una desena de sectors vinculats al medi ambient. Així, el visitant hi pot trobar des de productes d’agricultura ecològica fins a cosmètica natural, passant per joieria botànica, roba orgànica, formatges i embotits artesans, olis o sistemes d’energia solar. A banda dels expositors, el certamen compta amb unes 40 activitats paral·leles, entre tallers i xarrades, moltes de centrades en l’alimentació.

El professor de ioga Ricard Perat va ser l’encarregat ahir d’obrir el primer dels tallers del dia, el de ioga per a adults, amb una notable participació. Els que vulguin repetir, avui tindran la possibilitat de participar en un altre taller de ioga en família a partir de les 11.00 hores (vegeu l’agenda).

També hi va haver conferències sobre mètodes i tècniques d’horticultura, sabons i detergents naturals o microorganismes en l’agricultura, entre d’altres.

Per avui està previst que es presenti a la fira el llibre L’hort del segon origen, un inventari inèdit de més de 500 varietats catalanes de fruites i hortalisses i consells per conrear-les, obra de Jordi Puig i Roca, agricultor vocacional i doctor en Ciències Ambientals. Fira Natura espera superar els 11.000 visitants que es van registrar en l’anterior edició.

Comparteix

Altres notícies del dia