24 treballs opten al 16è Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
07-02-2023
Actualitzat: 07-02-2023 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • 24 treballs opten al 16è Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Lleida

Aquest dilluns es va dur a terme l’obertura dels treballs que opten a l’XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida. Aquest premi, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits i és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. El premi està obert a tots els treballs publicats o emesos durant l’any 2022 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.

En aquesta setzena edició, opten al premi un total de 24 treballs: 4 en la categoria de premsa escrita, 1 en la de fotoperiodisme, 13 en la de mitjans digitals i 6 en la d’audiovisual. Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la primera setmana de març. El jurat, presidit per la tinent d’alcalde i regidora de Feminismes, es farà públic, properament, al web de la Regidoria de Feminismes.

L’acte de lliurament de l’XVI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, tindrà lloc el dia 16 de març, a les 18 h, al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

Comparteix

També t'interessarà