Afeccions al trànsit per obres de rehabilitació de diverses estructures a la carretera N-230

REDACCIÓ
23-05-2022
  • Afeccions al trànsit per obres de rehabilitació de diverses estructures a la carretera N-230
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Servei Català de Trànsit)

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma), inicia dilluns que ve 23 de maig les obres de rehabilitació i impermeabilització de 6 estructures situades en la carretera N-230.

S'actuarà sobre les estructures situades en els km 143.000 (accés a Anete/*Senet), 143,150 (sobre barrando de Cusidó), 144,510 (en la boca nord del túnel de Colladetes), 145,207 (en la boca nord del túnel de Fogá), 147,160 (Salenques) i 157,080 (sobre el riu Nere). Les 5 primeres es troben en el terme municipal Montanuy (Osca) i l'última en el de Vielha e Mijaran (Lleida).

La primera part de l'actuació afectarà les 2 primeres i a l'última d'elles, i suposarà l'establiment d'un pas alternatiu regulat manualment o per semàfors, segons les circumstàncies del trànsit. En essència els treballs consisteixen en el fresat del ferm, en l'arranjament i impermeabilització de la llosa de l'estructura i en la reposició del ferm. En la mesura que sigui possible s'evitaran afeccions durant el cap de setmana, aspecte que dependrà, entre altres qüestions, de les necessitats d'impermeabilització de l'estructura.

La durada estimada d'aquesta primera fase és de 4-5 setmanes. La circulació de transports especials queda limitada a una amplària màxima de 3,5 m mentre es mantingui el pas alternatiu, restricció que afectarà els 2 sentits de la circulació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta