Alcoletge estrena el nou festival teatral Mil Maneres

REDACCIÓ
01-10-2020
  • Alcoletge estrena el nou festival teatral Mil Maneres

El nou festival d’arts escèniques i circenses Mil Maneres d’Alcoletge se celebrarà des d'avui fins diumenge amb una desena d’espectacles després que hagués d’ajornar-se el mes d’abril passat per la pandèmia. El certamen, amb obres per al públic familiar, és una proposta impulsada des d’aquest ajuntament del Segrià com a alternativa al festival de pallassos i bufons Buuuf!!!, que va deixar Alcoletge l’abril del 2019 després de cinc edicions en aquesta localitat. El seu organitzador, el clown lleidatà Magí Valls, tenia previst retornar el Buuuf!!! a Lleida aquesta passada primavera, malgrat que el coronavirus també ho va impedir.

L’ajuntament d’Alcoletge va presentar ahir el nou Mil Maneres, que inclou una gran diversitat de propostes artístiques de diferents formats dirigides a públics de totes les edats, amb companyies de Ponent com La Baldufa, JAM i Sound de Secà i de la resta de Catalunya com Guillem Albà, La Pera Llimonera, Reggae per Xics, Planeta Trampolí, Zero en Conducta o Cia. Anna Confetti. També s’han previst tallers dirigits pel Centre d’Expressió Artística Solaç de Mollerussa.

Un cartell amb La Baldufa, JAM, Sound de Secà, La Pera Llimonera, Guillem Albà o Reggae per Xics

Els organitzadors van destacar que s’ha pogut mantenir gairebé la totalitat del programa previst el mes d’abril passat, adaptat a les noves mesures de seguretat i higiene com la reducció d’aforament, la repetició d’algun dels espectacles i la venda online d’entrades per regular i controlar l’assistència.

Abans de la programació oberta al públic, el festival ha organitzat per avui i demà diversos tallers i un espectacle de circ dirigits als alumnes de l’escola Mare de Déu del Carme d’Alcoletge, en el marc del projecte interdisciplinari El Circ, que es duu a terme en aquest centre educatiu.

Durant la presentació del certamen es va destacar que el Mil Maneres “naix de l’acord entre diferents representants del teixit cultural local i l’ajuntament, i compta amb la participació activa d’entitats, comerços i veïns de la població”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?