Aspros aplega 200 professionals de l'entitat en la celebració del seu 60è aniversari

REDACCIÓ
Publicat: 
27-04-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Aspros aplega 200 professionals de l'entitat en la celebració del seu 60è aniversari
    Peu de foto: 
    Fundació Aspros (ACN)

La Fundació Aspros, entitat lleidatana degana en l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, reuneix avui a partir de les 18.00 h unes 200 persones a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (UdL), en un acte que servirà com a agraïment al seu equip de professionals, especialment pel compromís, la implicació i motivació demostrats, sobretot durant els dos darrers anys de pandèmia per la Covid-19. La trobada, conduïda per l'ex jugador de bàsquet Sergi Grimau, comptarà amb una xerrada motivacional per part de l’Albert Llovera, esportista andorrà que ha participat al Ral·li Dakar i que s’ha convertit amb el primer pilot amb mobilitat reduïda que ha competit al Mundial de Ral·lis.
 
Durant l’acte, diversos professionals presentaran alguns serveis i projectes que la Fundació Aspros ha posat recentment en marxa i que tenen com a objectiu principal oferir oportunitats laborals i una millor qualitat de vida a les persones amb discapacitat intel·lectual o problemàtica derivada de la salut mental. D’altra banda, també intervindran Xavier Moix, membre del Patronat de la Fundació, el director executiu de l’entitat, Enric Herrera i la directora de Talent i Desenvolupament Humà, Belén Sánchez. El fil conductor de l’acte seran diversos vídeos que han gravat els propis treballadors i treballadores de l’entitat i que es projectaran durant l’esdeveniment, on es dona a conèixer què els aporta treballar a Aspros i tot allò que significa per a ells i elles formar part de l’entitat. L’acte finalitzarà amb la participació de 12 persones usuàries que compartiran les 12 principals raons per formar part d’Aspros. 

Accions del 60è aniversari 

Aquesta és una de les primeres accions per commemorar el 60è aniversari de la Fundació Aspros. Al llarg d’aquest any, se celebrarà un acte per a famílies, clients i proveïdors, una cursa i un acte institucional. A més, l’artista lleidatana Sonia Alins ha dissenyat una obra exclusiva en commemoració d’aquest aniversari.

Crear llocs de treball i normalitzar vides

Impulsar la inclusió i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, principalment discapacitat intel·lectual i malaltia mental, és la missió principal de l’entitat, que enguany commemora el seu 60è aniversari. Amb aquest objectiu, la Fundació Aspros, entitat sense afany de lucre, treballa des de l’any 1962, juntament amb les famílies, les administracions i entitats públiques, per a la normalització d’aquest col·lectiu.
 
La Fundació Aspros atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, són més de 500 les famílies ateses en àrees d’acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d’inserció i formació professional.

Comparteix

També t'interessarà