Augmenten les sol·licituds de beques menjador rebudes al Consell Comarcal del Segrià

REDACCIÓ
07-09-2021
  • Augmenten les sol·licituds de beques menjador rebudes al Consell Comarcal del Segrià
  • Augmenten les sol·licituds de beques menjador rebudes al Consell Comarcal del Segrià

Les sol·licituds de beques menjador rebudes al Consell Comarcal del Segrià per al curs 2021-2022 han estat 6.776, una xifra que suposa un augment de gairebé un 7% respecte a l’any anterior, en que van ser 6.318. Del total de 6.766 expedients tramitats, se n’han aprovat 4.392 corresponents a beques del 70% i 754 a beques del 100%.

La primera xifra creix respecte a les 4.520 de l’any anterior, però la segona disminueix, ja que era de 835, unes dades que caldrà analitzar conjuntament amb el Departament d’Educació. En qualsevol cas, es tracta de xifres que confirmen que encara ens trobem en plena pandèmia, ja que són moltes les famílies del Segrià que passen dificultats.

Aprofundint en la valoració de les dades, la cap de l’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Segrià, Silvia Olmo, ha volgut agrair en primer lloc l’esforç i dedicació de tot el personal del Consell, que ha treballat per tal que el màxim nombre de famílies puguin tenir la resolució de la sol·licitud abans de l’inici de curs, i d’aquesta manera puguin realitzar una millor planificació per al curs escolar. Olmo ha destacat també que el Consell ha posat els mitjans necessaris per fer front a aquest increment de sol·licituds.

En aquest senti, i amb l’objecte de donar un servei més segur i a la vegada eficient enfront la pandèmia, s’ha realitzat tota la fase de recepció de sol·licituds de manera telemàtica, coordinant tots els serveis i adaptant les sol·licituds i formularis via on-line. També, com ja fa uns anys, les resolucions de les beques han estat comunicades a les famílies via mòbil per mitjà d’un SMS certificat.

Finalment, la cap d’Ensenyament del Consell ha destacat l’esforç i la dedicació de l’equip de la seva àrea i també de la d’Informàtica per l’organització, la gestió i el compromís envers un tema tan sensible, una felicitació que ha fet extensiva al personal de l’Àrea de Serveis Socials del Consell per la seva tasca en la recollida i gestió de sol·licituds de beques menjador en els municipis de la comarca.

Per últim, Sílvia Olmo ha agraït la coordinació i col·laboració rebuda en tot moment per part del Departament d’Ensenyament i de l’Ajuntament de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?