Baixen fins als 191 els hospitalitzats amb coronavirus a la Regió Sanitària de Lleida

ACN
28-07-2020
  • L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova
    Peu de foto: 
    Arxiu Miquel De Santiago

Regió Sanitaria de Lleida

Segons el Departament de Salut, a data d'avui, dimars 28, el nombre d'ingressats amb covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida ha baixat després de dos dies de pujades, i se situa en els 191, 12 menys respecte al dia anterior,  Les UCI dels diferents centres hospitalaris registren un increment d'un pacient i ara ja n'hi ha 23.

Comarca del Segriá

Des que va començar el rebrot al Segrià, un total de 180 persones han estat donades d'alta a l'Hospital Arnau de Vilanova, i al Santa Maria n'han estat un total de 4.

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 74 persones ingressades amb coronavirus, 11 menys més respecte a dilluns. D'aquestes, 12 es troben a l'UCI i 62 a planta. A l'Hospital Universitari Santa Maria el nombre de persones ingressades s'ha incrementat de tres, passant de 35 a 38. D'aquestes, 32 es troben a planta i sis estan a l'UCI.

D'altra banda, a l'Hotel Salut Nastasi baixa a 14 el número de persones ingressades, quatre menys que dilluns,

Pel que fa als centres habilitats per aïllament d'aquelles persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se, n'hi ha 36, 13 menys que ahir.  A l'Hotel Rambla de Lleida hi ha 16 persones, de les quals 2 amb covid positiu i 14 són contactes. A La Manreana de Juneda hi ha 20 persones, totes amb covid positiu.

A altres centres hospitalaris de la Regió Sanitària

Hi ha 65 persones ingressades, de les quals cinc a l'UCI i 60 a planta, les mateixes que dilluns.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?