Balaguer celebra el dia del Sant Crist amb diferents actes

REDACCIÓ
Publicat: 
09-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Balaguer celebra el dia del Sant Crist amb diferents actes
    Peu de foto: 
    Foto: Paeria de Balaguer

La ciutat de Balaguer ha començat la diada del Sant Crist amb la sortida de les autoritats locals de la Casa de la Paeria, en direcció a la basílica santuari per a seguir la missa solemne. La comitiva ha anat acompanyada dels gegants i capgrossos, així com de la cobla Selvatana.

A l’inici de la missa, les germanes Clarisses han dut a terme una representació de l’arribada del Sant Crist a la ciutat, a la que ha seguit la celebració a càrrec de mons. Joan Enric Vives, arquebisbe i bisbe diocesà.

Un cop ha finalitzat l’acte, les autoritats s’han dirigit a la plaça de Sant Salvador, on han estat rebuts de nou pels gegants de Balaguer, que els han acompanyat fins la plaça del Mercadal. Seguidament, s’ha fet el ball de l’Harpia i la ballada dels gegants acompanyats de la cobla Selvatana, i finalment la ballada de sardanes.

Els actes seguiran a la tarda, amb el concert de Festa Major i el ball de tarda, que començaran a partir de dos quarts de sis al pavelló d’Inpacsa. També a la tarda es podrà veure al teatre municipal l’espectacle 'Laika', a càrrec de Xirriquiteula teatre, una obra que ha rebut el premi Max al millor espectacle per a públic familiar

Comparteix

També t'interessarà