Balaguer finalitza la fase d'adequació del soterani i la planta baixa del Molí de l'Esquerrà

REDACCIÓ
Publicat: 
08-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Balaguer finalitza la fase d'adequació del soterani i la planta baixa del Molí de l'Esquerrà
    Peu de foto: 
    Foto: Paeria de Balaguer

La Paeria de Balaguer està acabant la fase d’adequació de la planta baixa i soterrani de l’edifici del Molí de l’Esquerrà, l’edifici on també anirà ubicat l’alberg


Per a la primera quinzena de novembre està previst que finalitzi l’adequació del soterrani i la planta baixa de l’edifici del Molí de l’Esquerrà. Paral·lelament també s’està treballant en la redacció del projecte inicial del primer i segon pis, on ha d’anar ubicat l’alberg municipal, un equipament que des de la Paeria s’entén com a necessari per a la ciutat. Així, durant el mes de novembre s’acabaran de definir les modificacions de l’anterior projecte, i es presentaran a la resta de grups municipals.

Seguidament, es farà la licitació per a l’execució de les obres, les quals s’hauran de dur a terme durant 2024 per complir amb els condicionants de la subvenció rebuda. Igualment, un cop acabin, des la Paeria es valorarà quin model de gestió ha de tenir l’equipament, si s’ha d’assumir des del consistori o cal externalitzar-la. Els espais de la planta baixa es pretén que polivalents i que per tant també puguin acollir altres activitats, com formacions, conferències, presentacions o similars. Igualment qualsevol acte vinculat al Museu de la Noguera i Centre d’Interpretació de l’Or del Segre.

Comparteix

També t'interessarà