Baqueira obre dissabte amb 5 remuntadors i 30 km de pistes

REDACCIÓ
14-11-2017
  • Baqueira obre dissabte amb 5 remuntadors i 30 km de pistes

Baqueira Beret obrirà dissabte els primers trenta quilòmetres de pistes de la temporada d’esquí al Pirineu lleidatà. Així ho va confirmar ahir l’estació aranesa, que va indicar que les fortes nevades i el fred intens des de la setmana passada permetran posar en servei aquest cap de setmana vint-i-cinc pistes del sector de Baqueira amb gruixos de fins a cinquanta centímetres a la cota 2.500. Precisament, ahir van tornar les nevades, acompanyades d’un descens de les temperatures i forts vents que van assolir els 127 quilòmetres per hora a Rialp, si bé tot just hi va haver incidències per aquesta raó a les comarques de muntanya.

L’estació aranesa espera posar en marxa aquest dissabte cinc remuntadors a la zona central, gairebé tots els d’aquest sector a excepció del telecabina i el telecadira Pla de Baqueira. Així mateix, funcionaran els teleesquís i les cintes de l’àrea de debutants. L’estrena de la temporada es farà amb forfets a preus reduïts, que preveuen mantenir fins al 25 de novembre: de 30 euros per a adults (davant els 51,50 fixats per a aquesta temporada) i 20 euros per a l’infantil, que aquest hivern costarà 34 euros.

Després de l’obertura, Baqueira preveu funcionar durant tota la setmana de forma estable fins al final de la temporada, previst per al dia 8 d’abril. La resta d’estacions d’esquí de Lleida treballen amb la previsió d’estrenar-la a partir del dia 1 de desembre, gràcies a nevades i al fred que afavoreix la fabricació de neu artificial. Per la seua part, el temporal de vent es va saldar amb una única sortida dels bombers a Lleida per retirar un arbre caigut a la central de Barruera.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta