Bellpuig torna a acollir el Campionat d'Espanya de motocròs

LLEIDA.COM / Pau Vilaró
Publicat: 
19-04-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Bellpuig torna a acollir el Campionat d'Espanya de motocròs
    Peu de foto: 
    Foto: Pau Vilaró
  • Bellpuig torna a acollir el Campionat d'Espanya de motocròs
    Peu de foto: 
    Foto: Pau Vilaró

La sisena jornada del Campionat d'Espanya de motocròs es durà a terme aquest cap de setmana a Bellpuig, sent l'única que es desenvolupa a Catalunya.

Jordi Estiarte, alcalde de Bellpuig, Domènec Fernández, vicepresident de la Federació Espanyola de motociclisme, i Lluís Capdevila, director del Moto Club Segre (MC Segre), han donat a conèixer com s'organitzarà la jornada i com es viu l'espectacle del motocròs. "És un espectacle immillorable, i si afegim la participació d'un pilot local i l'organització per part del MC Segre, sabem que res pot sortir malament", ens dona a conèixer Estiarte.

D'altra banda, Capdevila confirma la participació de 93 pilots sumant les tres categories, amb 40 inscrits a MX125, 40 a MX2, i 23 a MX1. "Serà un cap de setmana intens, ja que a més a més se celebra la diada de Sant Jordi", declara el director del MC Segre. "Pel que fa a l'assistència, estàvem preocupats per la data, però és el que tenim. És una incògnita saber quanta gent vindrà", afegeix.

Pel que fa al campionat, tenim representació lleidatana a les tres categories: el 6é classificat a MX125, Carles Prat; el 3r classificat a MX2, Adrià Monné; i el 6è classificat a MX1, Sergio Castro. L'alcalde del poble amfitrió anima als aficionats a venir a animar el talent ponentí, on s'oferiran abonaments gratuïts a l'audiència empadronada a Bellpuig. "És una manera de fomentar el món del motocròs i de sumar afició", explica Estiarte. Pels que vulguin gaudir de l'espectacle que vinguin d'una altra localitat, disposaran d'un abonament per tot el cap de setmana amb un preu de 20 €.

El mateix dissabte es faran els entrenaments cronometrats les 10:00 h i les mànigues de classificació a les 12:45 h, les quals puntuen pel final del campionat. A les 14:25 h es durà a terme la primera cursa de MX125.

Acabant amb la programació de diumenge, començaran els escalfaments a les 9:00 h, on seguiran a les 10:25 h la primera cursa de MX2, i a les 11:20 h la primera cursa de MX1. A partir de les 12:30 h, es durà a terme la segona convocatòria començant amb MX125 a la mateixa hora, seguit per la cursa de MX2 a les 13:20 h, i finalitzant amb la cursa de MX1 a les 14:15 h.

Comparteix

També t'interessarà