Bovera recupera l'antic forn de pa i farà un obrador per als veïns

REDACCIÓ
24-12-2020
  • Bovera recupera l'antic forn de pa i farà un obrador per als veïns

Bovera va recuperar dilluns passat l’antic forn de pa, tancat durant anys, després que una família respongués a començaments d’any a l’anunci de l’ajuntament i assumís el repte de posar-lo de nou en marxa. El forn, d’uns quaranta anys d’antiguitat, havia estat propietat de la cooperativa de Consum i fa uns mesos l’entitat va decidir cedir-lo a l’ajuntament, ja que portava anys en desús.

El consistori va decidir recuperar l’activitat i ho va publicitar com una oportunitat de negoci, a la qual va respondre una parella de l’àrea metropolitana, que finalment s’ha instal·lat a la localitat. Des de dilluns, torna a servir pa i altres productes acabats d’elaborar als veïns del municipi, que fins ara se servien del pa que es ven en comerços de la localitat procedent d’Artesa de Lleida i de la Granadella.

En aquest sentit, l’alcalde, Òscar Acero, va remarcar que es tracta d’un forn de llenya a la vista, amb la qual cosa els clients de l’establiment, també pensat per consumir a l’interior, poden veure el procés de producció.

El primer edil va explicar en paral·lel que ara preveuen obrir en aquest equipament també un obrador municipal, de manera que els veïns puguin utilitzar-lo per “envasar ametlles o nous” o fins i tot torrar alguna fruita seca, va assegurar l’edil. Aquesta línia de producció està encara pendent dels últims permisos i podria posar-se en marxa a començaments de l’any vinent.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?