BTT, ‘tubbing’ i visites familiars, els plans d’Espot i Port Ainé per a aquest estiu

REDACCIÓ
20-06-2018
  • BTT, ‘tubbing’ i visites familiars, els plans d’Espot i Port Ainé per a aquest estiu

Les estacions d’esquí del Sobirà, Espot i Port Ainé, obriran els complexos per a la temporada d’estiu els caps de setmana fins al 16 de juliol i de dilluns a diumenge fins al 2 de setembre. Aquesta temporada, l’estació de Port Ainé comptarà amb la Cronoescalada amb bicicleta de carretera, que es podrà fer a través d’una aplicació que registrarà els temps dels participants. Només per completar l’etapa de 18,6 quilòmetres, els ciclistes obtindran un forfet dos per un per a la pròxima temporada d’esquí.

Destaquen també les rutes pel Parc Natural i el parc lúdic i d’aventura per a la pràctica del tubbing o senderisme. Hi haurà activitats per als més petits, com el miniparc d’aventura, amb jocs, xarxes, ponts penjants i tirolina, entre d’altres. Paral·lelament, l’estació d’Espot acollirà l’activitat Kilòmetre Vertical (KV) de la vall de Peguera, amb sortida des del poble d’Espot i arribada al refugi Josep Maria Blanc.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, va explicar ahir durant la presentació de la temporada que l’objectiu és desestacionalitzar les activitats turístiques del Pirineu. “És important remarcar que no només oferim un producte d’hivern, sinó també a l’estiu amb una oferta creixent i potent”, va afirmar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?