Butrón i Larrañaga, ‘pole’ al Campionat d'Espanya de motocròs de Bellpuig

REDACCIÓ
22-04-2018
  • Butrón i Larrañaga, ‘pole’ al Campionat d'Espanya de motocròs de Bellpuig
  • Butrón i Larrañaga, ‘pole’ al Campionat d'Espanya de motocròs de Bellpuig

El Campionat d’Espanya de motocròs de Bellpuig, tercera cita del certamen, va arrancar ahir amb una disputada jornada d’entrenaments cronometrats que va tenir José A. Butrón (KTM) i Iker Larrañaga (Husqvarna) com principals protagonistes. Els dos van aconseguir marcar el millor temps a la sessió oficial, encara que és previsible que les mànegues de carrera siguin realment disputades. No hi ha dubte que el gran favorit al triomf en MX2 és Larrañaga. L’actual líder de la categoria arriba invicte a Bellpuig i la velocitat que ha demostrat sobre el traçat de Montperler fan preveure que pocs podran fer-li ombra en les curses. Simeó Ubach (KTM), segon a la provisional, s’ha posicionat com el rival més directe, però a més d’un segon del pilot de Husqvarna. El lleidatà Sergio Castro (Kawasaki) va tancar el trio del capdavant d’una llista de més de trenta pilots que avui disputaran les carreres.

Molt més disputada es presenta la categoria reina, en què quatre pilots van aconseguir registres molt similars, mostra de la igualtat de forces que existeix aquest any en MX1, en què l’actual campió, José A. Butrón, actualment segon del certamen, va aconseguir el millor registre gairebé al final de la tanda, després de diversos intents fallits. Ander Valentín (Husqvarna) arriba a Bellpuig després d’haver realitzat bones curses al campionat del món i la seua rapidesa es va plasmar al crono, en què es va situar a només unes dècimes de Butrón i amb clares opcions d’aconseguir un bon resultat en aquesta carrera. Carlos Campano (Yamaha) i Harry Kullas (Husqvarna), aquest últim líder provisional del campionat, van completar el quartet de pilots que entren a les apostes per a la victòria final a Bellpuig.

En aquesta primera jornada del Motocròs de Bellpuig es va disputar també la primera mànega de la categoria MX125, en la qual Guillem Farrés (Husqvarna) va aconseguir la victòria al liderar el pilot des de la sortida. La victòria no va resultar fàcil, ja que primer Eddie Jay Wade (KTM) i després Mario Lucas (KTM), actual líder del certamen, no el van deixar descansar ni un moment, i van arribar a disputar-li el triomf fins a passar per sota la bandera de quadres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next