Carulla i Moreno, vencedors de la prova llarga a la Cursa de la Nòria

redacció
13-03-2017
Actualitzat: 13-03-2017 9:59
  • Carulla i Moreno, vencedors de la prova llarga a la Cursa de la Nòria

Més de 250 corredors van participar ahir en la cinquena edició de la Cursa de la Nòria a Torrelameu. Els participants podien elegir entre dos recorreguts, un de 10,2 quilòmetres i un altre de 5,4 km. A la prova llarga, els guanyadors van ser Antoni Carulla (Runners Balaguer) i Luz Moreno (Clos Pons Thai Runners). En categoria masculina, van completar el podi Marc Aranda (Xafatolls) i Marc Expósito (100x100 Fondistes Tàrrega), mentre que en categoria femenina Lisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) va ser segona i Catherine Joy Waddilove (Logiesport), tercera. Pel que fa a la prova curta, es va imposar Sergi Nunes (Runners Balaguer), actual campió de la Lliga Ponent en aquesta distància. En segona posició va creuar la meta Agustí Codina (ind.) i en tercera, Martí Sabater (Logiesport-Tallers Enric).

En dones, el triomf el van compartir Sandra Borda i Laia Resa, les dos del Xafatolls. Va completar el podi Montse Sanmartín (Spartanners). El recorregut combinava l’asfalt i la terra, passant per la vora del riu Noguera Ribagorçana, i amb sortida i arribada al parc de la Nòria, lloc que dóna nom a la competició. A més, un euro de cada inscripció es destinarà a l’Associació Estel, en favor de persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquesta carrera puntuava per a la Lliga de Ponent. Les següents cites seran el cap de setmana que ve, amb la Cursa 5k SED Lleida i la Cursa del Sucre de Menàrguens.