Cinemón Xic projectarà tres pel·lícules que fomenten la igualtat de gènere i la pau

REDACCIÓ
20-10-2020
  • Cinemón Xic projectarà tres pel·lícules que fomenten la igualtat de gènere i la pau
  • Cinemón Xic projectarà tres pel·lícules que fomenten la igualtat de gènere i la pau

La cinquena edició de Cinemón Xic: Cinema Infantil en Valors ha programat tres sessions familiars que es podran gaudir els diumenges al matí al Teatre de la Llotja de Lleida (a la sala 2). La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha presentat el cicle que inclou tres pel·lícules, la primera de les quals, “Fritzi, un conte revolucionari”, és estrena a Catalunya. Les següents seran “El vent entre les canyes” i “Al sostre del món” es faran el 8 i el 15 de novembre. Les pel·lícules començaran a les 11.30 h. L’activitat és gratuïta i per assistir-hi, es recomana fer reserva prèvia i anar-hi amb temps per facilitar l’accés i les mesures de seguretat.

Castro ha explicat que, com a novetat d’enguany, es facilitarà material educatiu de suport preparat per a cada sessió, perquè les famílies puguin treballar a casa valors com la pau (ODS 16 que també inclou la Justícia i Institucions Sòlides) i l’equitat de gènere (ODS 5). Així, es poden aprofitar les projeccions per treballar-ho amb els més petits de la casa. El material és pot descarregar al mateix web on s’adquireixen les entrades. 


#RacóAmbEncant: La PUCK Caravana de Tombs Creatius, un racó sobre rodes que alimenta l'esperit

Un racó rodant que alimenta l'esperit

Amb Cinemón Xic la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes pretén donar continuïtat anual al projecte Cinemón, oferint un espai de reflexió familiar adreçat especialment per al públic infantil i juvenil. El projecte té la voluntat de ser un espai d’educació en valors amb cinema adaptat a les característiques dels i les infants de la ciutat de Lleida.

La tinent d’alcalde ha comenta la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes fomenta la sensibilització amb accions atractives per a la ciutadania i aquesta iniciativa ho fa a través del cinema infantil en valors. Des que es va iniciar, el projecte ha tingut una gran acollida entre la ciutadania, pel que enguany, malgrat les dificultats per la situació actual arran de la Covid-19, s’ha tirat endavant adaptant-s’hi i focalitzant l’atenció en el públic infantil.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?