Claravalls inaugura les obres de millora realitzades en tres carrers del poble

REDACCIÓ
Publicat: 
18-09-2023
Actualitzat: 18-09-2023 10:19
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Claravalls inaugura les obres de millora realitzades en tres carrers del poble
    Peu de foto: 
    Foto: Ajuntament de Tàrrega

Aquestes obres han estat finançades per l’Ajuntament de Tàrrega i la Junta de Veïns i Propietaris amb una inversió total de 62.000 euros


El poble de Claravalls, al terme de Tàrrega, ja disposa de nou asfaltatge en tres dels seus carrers. Es tracta d’un lot que ha suposat una inversió total de 62.000 euros. A més del carrer de la Partida Nova, on ja es va intervenir a principis d’agost, també s’ha oficialitzat l’estrena dels nous paviments asfàltics dels carrers del Castell i les Escoles, treballs que s’han dut a terme més recentment.

En concret, l’Ajuntament de Tàrrega ha invertit 44.878 euros al carrer de la Partida Nova, on també s’han instal·lat noves lluminàries LED i s’ha construït una cuneta per canalitzar les aigües pluvials. D’aquesta forma, Claravalls ha millorat l’accés rodat que condueix al recinte de les piscines des de la carretera C-14.

D'altra banda, i amb un pressupost de 13.622 euros, el consistori targarí també ha finançat l’asfaltatge del carrer de les Escoles, un cèntric vial que comunica cap al Local Social i la pista polivalent. Pel que fa al carrer del Castell, la Junta de Veïns i Propietaris de Claravalls s’ha fet càrrec de la despesa amb un import de 3.500 euros.

Les obres de pavimentació al carrer de la Partida Nova han estat les primeres d’aquestes característiques que l’Ajuntament de Tàrrega ha adjudicat a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). L’UTE CCDL Segrià – Urgell ha estat l’encarregada d’executar els treballs. D’altra banda, l’empresa Sorigué ha dut a terme l’asfaltatge al carrer de les Escoles.

Comparteix

També t'interessarà