Detingut per cultivar 2.400 plantes de marihuana a Os de Balaguer

REDACCIÓ
10-07-2019
  • Detingut per cultivar 2.400 plantes de marihuana a Os de Balaguer

Agents del SEPRONA van incautar dijous passat 2.427 unitats de plantes de marihuana a l'embassament de Santa Anna, al terme municipal d'Os de Balaguer, i van detindre un home, de 32 anys d'edat i de nacionalitat Albanesa, acusat d'un Delicte contra la Salut Pública. 

Els efectius del Servei de Protecció de la Naturalesa es trobaven de servei de protecció del medi ambient per la zona esmentada quan van localitzar una plantació de cànnabis sativa (marihuana), en una zona abrupta situada al marge dret de l'embassament de Santa Anna. El cultiu s'estenia sobre diversos espais ocults entre matolls i disposava d'un sistema de reg que prenia aigua de l'embassament, alimentat per un generador elèctric. Així mateix, els agents van detindre un home que allí s'hi trobava, A.K., de 32 anys d'edat i de nacionalitat Albanesa, el qual va intentar fugir i suposadament s'encarregava de les tasques de cultiu en la plantació.

El detingut està acusat d'un delicte contra la alut pública per cultiu i elaboració de drogues, es van instruir diligències i va ser posat a disposició judicial.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta