Detingut a Lleida per estafar 4.300 euros a una persona de Badajoz amb el mètode del fals familiar en dificultats

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
25-01-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Detingut a Lleida per estafar 4.300 euros a una persona de Badajoz amb el mètode del fals familiar en dificultats
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

La Policia Nacional ha detingut el 17 de gener a Lleida un home de 32 anys com a presumpte integrant d'una organització criminal dedicada a cometre estafes amb la modalitat del fals familiar en dificultats. En aquesta ocasió la víctima, una persona de Badajoz, a Extremadura, havia rebut missatges telefònics d'algú que s'identificava com la seva fillastra i que li demanava diners de forma urgent per fer front al pagament d'unes factures. La víctima li va transferir en diverses tongades un total de 4.300 euros, abans de descobrir que l'havien estafat. El novembre passat va denunciar els fets a la Comissaria de la Policia Nacional de Badajoz, que en investigar els fets va esbrinar que el grup criminal estava establert a Catalunya.

Les recerques policials van permetre descobrir, també, tant els comptes bancaris on s'havien fet les transferències com el locutori que facilitava les targetes SIM des d'on s'enviaven els missatges estaven ubicats a Lleida.

Finalment, el 17 de gener es va aconseguir identificar i detenir un dels suposats autors de l'il·lícit penal, l'home de 32 anys, al qual consten antecedents policials. Un cop fet l'atestat policial, l'individu va ser posat a disposició judicial.

Comparteix

També t'interessarà