⏯️ Disponible una nova app amb informació pràctica dels hospitals de Lleida i l’atenció primària

REDACCIÓ
15-12-2020
  • ⏯️ Disponible una nova app amb informació pràctica dels hospitals de Lleida i l’atenció primària

La Gerència Territorial de l’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris ha posat en marxa la nova aplicació mòbil Salut/Lleida, disponible per a iOS i Android, que ofereix a la ciutadania informació d’interès relacionada amb l’àmbit de la salut a Lleida i que engloba l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Hospital Universitari Santa Maria, l’Hospital Comarcal del Pallars i l’Atenció Primària de Lleida i el Pirineu.

L’aplicació conté informació relacionada amb la ubicació i localització de tots els centres i hospitals, així com dels diferents espais i serveis amb un mapa interactiu, notícies i recomanacions i enllaços a altres aplicacions d’interès. Els usuaris també poden gestionar l’admissió a consultes de l’hospital sense haver de passar pels caixers, consultar el temps d’espera als serveis d’urgències dels hospitals i del CUAP, i rebre informació en temps real sobre l’estat d’una intervenció quirúrgica d’un familiar. A través d’un codi d’identificació, poden saber quan comença, com evoluciona i quan acaba l’operació amb notificacions que poden rebre al mòbil.

Aquesta nova aplicació es troba en una primera fase d’implementació i s’anirà ampliant i millorant en base a les necessitats dels usuaris. Es pot descarregar a les botigues d’aplicacions d’iOS i Android o a través dels següents codis QR. Han col·laborat en el disseny i programació d’aquesta nova app les empreses Use It i Medtronic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?