Dissenys de Múrcia i el País Basc desfilaran als Vestits de Paper

J.GÓMEZ
11-12-2019
  • Dissenys de Múrcia i el País Basc desfilaran als Vestits de Paper

Un total de 75 dissenys procedents de diferents punts de la geografia espanyola com Múrcia, Astúries o el País Basc optaran a aconseguir un premi al Concurs de Vestits de Paper, que celebrarà dissabte la 56a edició. D’aquesta manera, 39 concursants participaran en la categoria de Moda Actual, 16 en la de Fantasia i 19 en la d’Època, segons va explicar l’alcalde, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo. Tampoc hi faltaran participants catalans, de Barcelona, Amposta i Lleida, entre d’altres.

Entre les novetats d’enguany hi ha l’augment de dotació del premi Emergent’s, que des de l’any passat destaca la creativitat dels participants menors de 30 anys. Serà de 900 euros, 300 més que l’any passat. L’actriu i cantant Elisabeth Rodergas, coneguda artísticament com a Beth, serà l’encarregada de conduir i amenitzar la gala del concurs.

Les entrades encara es poden adquirir al Museu de Vestits de Paper. Els preus es mantenen en 25 euros per al primer pis i les butaques de platea i 15 euros per al segon pis.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?