El 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega, prova decisiva per al Campionat de Catalunya

REDACCIÓ
Publicat: 
08-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega, prova decisiva per al Campionat de Catalunya
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega esdevindrà aquest cap de setmana un punt de referència per als aficionats del món del motor. La capital de l’Urgell acollirà els dies 12 i 13 de novembre el 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega, prova que esdevindrà decisiva per al Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra (i possiblement també per al Campionat de Catalunya de Ral·lis). La convocatòria puntuarà alhora per al Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Junior, el Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra i el 44 Volant RACC - Trofeu Mavisa. El Club Escuderia Tàrrega, organitzador de la cita amb suport de la Regidoria d’Esports, espera la participació d’uns 45 equips.

D’altra banda, s’hi donaran cita dos pilots targarins, Albert Gutiérrez i Pere Rovira, fet que atorgarà encara més interès per al públic local que s’acosti tant al parc tancat com als diferents punts del traçat. El circuit discorrerà íntegrament per la comarca de l’Urgell, concretament pels termes de Tàrrega, Verdú i l’EMD El Talladell. Constarà de dos trams cronometrats: La Pleta (A) de 12,55 km i Font de Santa Magdalena (B) de 9,96 km, als quals s’hi faran tres passades. O sigui, el 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega comptarà amb un traçat total 67,53 quilometres cronometrats.

Joaquim Galindo, president del Club Escuderia Tàrrega, ha assenyalat avui durant la presentació que el 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega garantirà l’espectacle per als seguidors de les competicions de motor. A més, ha expressat l’agraïment a la vuitantena de persones voluntàries i als altres clubs de Catalunya que contribuiran a l’èxit de la prova. Per la seva part, Ramon Gómez, secretari de l’entitat, ha destacat la plena col·laboració dels ajuntaments de Tàrrega i Verdú i l’EMD El Talladell. D’altra banda, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha posat en valor “la valuosa tasca del Club Escuderia Tàrrega a l’hora de projectar el nom de Tàrrega dins l’àmbit del motor i atraure públic cap a la nostra ciutat”.

El dissabte 12 a la tarda es faran els reconeixements i les verificacions administratives a l’Espai Fassina i les tècniques a Tallers RODI. El primer participant sortirà del parc tancat a les 8:40 hores del diumenge 13; el primer participant al Tram A-1, a les 9:09 hores; i el primer participant al Tram B-1, a les 9:43 hores. El parc tancat estarà situat a l’Espai Fassina mentre que la direcció de cursa s’ubicarà a l’Espai MerCAT, al centre de la ciutat. El Club Escuderia Tàrrega, fundat l’any 1998, ha impulsat amb èxit tot tipus de proves oficials relacionades amb el motor “fora asfalt” (off-road).

Comparteix

També t'interessarà