El Balaguer fa història

22-11-2015
Actualitzat: 23-11-2015 9:49
  • El Balaguer fa història

El Villart Logístic Balaguer va tornar ahir a fer història al classificar-se per a la quarta ronda de l'ETTU Cup, gesta que aconsegueix per primera vegada en la que és la seua segona participació en aquesta competició europea. L'equip de la Noguera es va imposar per 2-3 a la pista del potent Tigem Sports Club d'Ankara, superant el cansament acumulat en un caòtic desplaçament, en el qual els vols van acumular retards, que les van portar a ficar-se al llit a l'hotel passades les tres de la matinada.

El Villart Logístic, líder de la Superdivisió espanyola, va debutar en l'ETTU Cup la passada temporada, encara que llavors va caure eliminat a la primera ronda. En la que és la seua segona participació, gràcies al seu rànquing, va entrar directe en la segona ronda, que va superar com a líder del grup de quatre que li va correspondre en sort a Istanbul. Ahir va tombar l'equip d'Ankara.

I això que no van començar bé les coses per a l'equip de la Noguera. Yanlan Li va perdre el primer partit per 3-2 davant de la jugadora russa de l'equip local, Zoya Novikova, amb parcials de 8-11, 11-7, 12-10, 7-11 i 12-10. Va aparèixer llavors Tingting Wang, intractable com sempre, per superar per un clar 0-3 la romanesa de l'equip local, Cristina Alina Hirici, amb parcials de 5-11, 6-11 i 4-11. En el tercer partit, Anna Biscarri, encara no recuperada del tot de la seua lesió, no va poder amb la turca Fulya Yildirim, que va aconseguir un clar 3-0 que tampoc reflecteix les diferències entre les dos jugadores. Els parcials van ser d'11-5, 11-5 i 11-4. En el quart encontre de l'eliminatòria Tingting Wang, la número u del rànquing espanyol, va tornar a marcar diferències i únicament va cedir un set davant de la russa Zoya Novikova, que va superar per 1-3 amb certa claredat, com reflecteixen els parcials, sobretot el segon i el quart (9-11, 3-11, 16-14 i 3-11). Amb 2-2 en el marcador, la classificació per a la quarta ronda s'havia de decidir en el cinquè partit. I no va fallar Yanlan Li, que va derrotar folgadament Cristina Hirici. Yanlan va vèncer en les dos primeres mànegues de l'enfrontament (5-11 i 6-11) i, encara que va cedir 11-7 en el tercer, va certificar la victòria de l'equip lleidatà a la quarta, que va resoldre a favor seu per 8-11.

L'equip té previst tornar avui a Balaguer i el pròxim cap de setmana afrontarà, a casa, un doble partit de Lliga. Dissabte rebrà el Vic i, diumenge, el Linares.