El Barça cita 118.578 socis perquè votin la reforma del Camp Nou

SEGREcom
05-04-2014
  • El Barça cita 118.578 socis perquè votin la reforma del Camp Nou

El Barça celebrarà avui un transcendental referèndum, en el qual tenen dret a vot 118.578 socis, per decidir si l'entitat impulsa la remodelació en profunditat del Camp Nou, la construcció d'un nou Palau Blaugrana i l'edificació d'un nou Miniestadi, entre altres obres d'urbanització, un megaprojecte que suposarà una inversió que ronda els 600 milions d'euros.

Les urnes al Camp Nou s'obriran a les 9 del matí i es tancaran les 9 de la nit, a l'espera que abans de les deu se sàpiga ja quin corrent és el que s'ha imposat de les opcions possibles: sí, no o papereta en blanc.

El club ha muntat unes carpes gegants a l'esplanada del fons sud del Camp Nou per allotjar les 180 taules on votaran els socis.

En la convocatòria de la consulta, el club ja va deixar clar que malgrat la rellevància del referèndum, la papereta més votada serà la que s'imposarà, sense tenir en consideració el nombre de votants.

En cas de guanyar el , està previst que les obres s'iniciïn el 2017 i finalitzin el 2021, la quala afectarà durant gairebé quatre temporades, en concret els seus socis, sobretot els que tenen seient a la primera graderia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next