El CAP La Seu d'Urgell obre un grup per a adolescents que han decidit iniciar una alimentació vegetariana

REDACCIÓ
Publicat: 
05-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El CAP La Seu d'Urgell obre un grup per a adolescents que han decidit iniciar una alimentació vegetariana
    Peu de foto: 
    Institut Català de la Salut

L’Equip d’Atenció Primària La Seu d’Urgell ha impulsat un grup comunitari anomenat Alimentació vegetariana en adolescents, sorgit a patir de l’augment d’adolescents que decideixen iniciar una alimentació vegetariana i de la preocupació dels professionals de Pediatria per la seva salut. El grup s’adreça també a les famílies d’aquests nois i noies.

L’objectiu d’aquest projecte és proporcionar coneixements i eines a adolescents d’entre 12 i 18 anys, i a les seves famílies, que han decidit iniciar una alimentació vegetariana. L’objectiu és que  siguin capaços de gestionar la transició d’una alimentació omnívora a una vegetariana, mantenint un estat òptim de salut. El grup està liderat per una dietista-nutricionista, que impartirà un total de sis sessions teoricopràctiques a la sala comunitària del CAP, els dimarts de 17.30 a 19 h. De moment no hi ha data d’inici de l’activitat, que s’establirà quan hi hagi un mínim d’inscrits.

Durant les sessions, s’abordaran qüestions com l’alimentació vegetariana equilibrada, la suplementació, l’etiquetatge, les substitucions i els àpats fora de casa. Les persones interessades a apuntar-s’hi poden dirigir-se al responsable de Salut i Escola o als professionals d’infermeria del CAP La Seu d’Urgell.

Comparteix

També t'interessarà