El Castell Templer de Gardeny acull la presentació del Tennis Europe Junior Tour

REDACCIÓ
10-11-2022
  • El Castell Templer de Gardeny acull la presentació del Tennis Europe Junior Tour
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i el regidor d’Esports, Ignasi Amor, han assistit aquest dimecres la presentació del Tennis Europe Junior Tour que es celebrarà a les instal·lacions del Club Tennis Urgell de Lleida, a partir del 14 de novembre.

En l’acte, al qual han assistit el delegat a Lleida de la Federació Catalana de Tennis, Josep Maria Solans, la representant territorial de l’Esport a Lleida, Lourdes Ravellat, i el president del Club Tennis Urgell, Oscar Villaverde entre altres, s’han explicat alguns detalls d’aquesta competició en què participaran 55 jugadors del quadre masculí i 42 jugadores en el quadre femení.

El regidor d’esports de La Paeria, Ignasi Amor, ha subratllat que l’Ajuntament de Lleida “aposta per sumar en tots i cadascun dels esdeveniments de ciutat i més quan es tracta de fer costat als nois i a les noies que seran les futures promeses del tennis internacional”. “La nostra aposta per l’esport base és ferma” ha reblat Amor.

El Tennis Europe Junior Tour és el circuit juvenil de l’associació europea Tennis Europe per a jugadores i jugadors de categories Sub-16, Sub-14 i Sub-12. Tots els tornejos que es fan durant l’any són puntuables pel rànquing europeu de cada categoria. Les instal·lacions del Club de Tennis Urgell de Lleida acolliran la categoria Sub-16.

Per la seva banda, el president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha destacat “la bona sintonia” entre tots els agents que impulsen aquest esdeveniment i ha remarcat la importància de “l’alineació entre clubs, institucions i patrocinadors per a donar suport a aquest tipus d’esdeveniments que porten a Lleida jugadors, equips tècnics i famílies amb la consegüent repercussió econòmica i de prestigi cap a la ciutat”.

El marc escollit per a fer aquesta presentació ha estat el Castell Templer de Gardeny, un dels punts d’interès patrimonials de Lleida que es consolida com a seu per a la presentació d’esdeveniments o realització d’activitats de petit format.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?