El Centre d’Informació de Turisme de Lleida atén 378 persones durant el pont de Tots Sants

REDACCIÓ
Publicat: 
02-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Centre d’Informació de Turisme de Lleida atén 378 persones durant el pont de Tots Sants
    Peu de foto: 
    Turisme de Lleida

Un total de 378 persones de fora de Lleida han passat pel Centre d’Informació de Turisme de Lleida per a gaudir de les activitats que hi havia programades durant els darrers dies de pont de Tots Sants.

Turisme de Lleida valora com a molt positiva aquesta xifra, ja que, si bé es inferior a l’afluència registrada l’any 2021 (499 persones), cal tenir en compte que la bonança climàtica ha conduit la major part dels turistes a les zones de platja o d’alta muntanya.

Els dies del cap de setmana han estat els escollits per la majoria de visitants, que procedien principalment d’altres comarques catalanes, sobretot de Barcelona (293 persones), però també es va recuperant l’interès de visitants de Madrid, País Basc, Valencia i Aragó, per aquest ordre. El dia de major afluència va ser el dia 29 amb 125 visitants.

Com és habitual, la descoberta del Castell Templer de Gardeny i les visites guiades van ser un dels punt forts pels turistes del cap de setmana. Un total de 157 persones van pujar al Castell Templer, mentre la visita guiada més sol·licitada ha estat la LLEIDA CITY TOUR amb 41 persones, seguida de la LLEIDA MODERNISTA amb 32 persones.

Turisme de Lleida, l’ens de promoció turística de l’Ajuntament de Lleida, comença a preparar ja les accions de reclam turístic de cara a la setmana del 6 i el 8 de desembre. 

Comparteix

També t'interessarà