El COILL ofereix formació gratuïta en benestar emocional a les seves col·legiades

REDACCIÓ
18-09-2021
  • El COILL ofereix formació gratuïta en benestar emocional a les seves col·legiades

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) llança un nou servei perquè les infermeres col·legiades puguin gaudir, setmanalment i de forma gratuïta; de sessions de mindfulness, relaxació i metacognició. L’objectiu és que aprenguin a gestionar les situacions d’estrès i ansietat i, en definitiva, protegir la seva salut mental i emocional que s’ha vist afectada amb pandèmia de la Covid 19. En aquest sentit i per aquest motiu, es faran 8 webinars a través de la plataforma online SalusOne, des d’aquest mes de setembre i fins a l’abril de l’any vinent. El primer serà dimecres 22 de setembre i durà el títol “Salut Mental Positiva: Aturar i connectar".

El professorat d’aquest webinar mensual està format per dues infermeres especialistes en salut mental i una psicòloga; totes tres professores de l’Escola Universitària d’Infermeria de Vitòria-Gasteiz. Les infermeres són la Shaila Herrero, que realitzarà els exercicis de mindfulness; la Jaione Santiago, que és Màster en Psicodidáctica: Psicologia de l’Educació i Didàctiques Específiques i oferirà les classes de relaxació i, finalment, la Silvia Arribas, doctora en Psicologia i Màster en Psicologia Clínica que dirigirà les sessions de metacognició. 

A més de connectar-se al webinar, les infermeres del COILL tindran accés setmanalment a diversos exercicis, en vídeos de 10 minuts, de mindfulness, relaxació i metacognició.
 

Comparteix

També t'interessarà