El Concurs Maria Canals posposa la seva 66a edició al març de 2021

ACN
29-05-2020
  • El Concurs Maria Canals posposa la seva 66a edició al març de 2021

La 66a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals se celebrarà, finalment, del 13 al 25 de març de 2021 per la impossibilitat de garantir, com ha explicat el certamen en un comunicat, ni la mobilitat internacional ni la seguretat dels participants i l'staff. El concurs no pot assegurar, ha afegit, que els concursants, procedents de més d'una trentena de països, puguin assistir a les proves i, en tot cas, s'ha descartat la possibilitat de fer-les en línia. El 66è concurs tindrà lloc al Palau de la Música Catalana entre el 13 i el 25 de març de 2021. Les properes setmanes, l’Associació del Concurs centrarà les seves activitats en l’OFF Concurs per portar la música als espais públics a través dels seus pianos de cua 
El concurs continuarà acostant la pràctica del piano a través de la seva línia d’actuació de l’OFF Concurs, especialment amb la seva activitat estrella El Maria Canals Porta Cua, que fa 12 anys que es realitza per carrers i places de Catalunya i Espanya. D’aquesta manera, el Maria Canals està treballant per tornar a oferir música en directe en espais públics durant els propers mesos, sempre que les circumstàncies ho permetin. 

Aquests darrers tres mesos de confinament, l’associació ha promogut el concurs Tu hi toques a casa!, que ha animat 200 estudiants i amateurs locals a gravar-se tocant el piano de casa i penjar els seus vídeos a la Galeria dels Tocats, al canal de Youtube de l’associació.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?