El Consell Comarcal del Segrià ofereix formació pràctica a alumnat de Batxillerat

REDACCIÓ
09-08-2022
  • El	Consell	Comarcal	del	Segrià	ofereix	formació	pràctica	a	 alumnat de	Batxillerat
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Segrià

El Consell Comarcal del Segrià ha col·laborat amb la formació pràctica d’una alumna de 1r de Batxillerat, que durant quatre setmanes ha pogut desenvolupar a l’ens comarcal les pràctiques d’empresa requerides al currículum educatiu.

L’alumna, de l’IES Lo Pla d’Urgell, ha fet un total de 140 hores pràctiques en diferents àrees del Consell i ha estat coordinada per l’àrea de Serveis Socials.

Algunes de les tasques que ha realitzat durant aquest temps han estat l’acompanyament a l’equip tècnic de la campanya agrària i de sensellarisme, ajudant en l’atenció a persones vulnerables; el suport en la redacció d’informes de l’àrea de Joventut sobre les activitats dels casals d’estiu; o la col·laboració amb la difusió del projecte ‘Viu l’Associacionisme’ del Punt de Voluntariat del Segrià, que el mes de juliol va presentar la iniciativa en les Jornades de Voluntariat de Catalunya celebrades a Mataró.

El Consell Comarcal valora molt positivament poder oferir pràctiques a alumnat i ajudar el jovent a tenir contacte amb el món laboral, així, com poder conèixer de primera mà com es treballa i quins serveis dona a la ciutadania l’administració local i comarcal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?