El directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer arriba als 250 participants

REDACCIÓ
10-08-2020
  • El directori empresarial, comercial i de serveis de Balaguer arriba als 250 participants

La Paeria de Balaguer, a través del Centre d’Empreses Innovadores i l’Àrea de promoció econòmica i ocupació, ha creat un directori empresarial, comercial i de serveis, una iniciativa totalment gratuïta on tots els agents econòmics de la ciutat tenen la possibilitat d’anunciar-s’hi. Organitzats en 15 categories diferents, aquests negocis, empreses i establiments troben en aquest directori la plataforma perfecta per a publicitar-se, donant a conèixer de forma ordenada i accessible l’àmplia oferta comercial i de serveis que té Balaguer.

Tots els negocis inscrits en aquest directori empresarial participen en la campanya ‘Troba-ho a Balaguer’, una iniciativa promoguda també per la Paeria de Balaguer amb la què es vol potenciar el negoci local. Mitjançant un aplicatiu web, els usuaris poden trobar establiments de Balaguer on aconseguir els productes o serveis que estan buscant. Un cop el client hagi fet la seva sol·licitud, el programa li enviarà en menys de 24 hores les diverses opcions que té a Balaguer per a trobar allò què està buscant.

Aquestes dues iniciatives formen part del procés de digitalització del comerç que s’està promovent des de la Paeria de Balaguer, una transformació del model de negoci de la ciutat que té com a eix central la ‘Guia de suport per a la venda on-line”, una publicació dirigida als negocis locals on es posa en valor el comerç local i la necessitat d’entrar al món digital en el context actual.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta