El Festival elPetit torna a Lleida per acostar les arts en viu a la primera infància

REDACCIÓ
Publicat: 
09-11-2022
Actualitzat: 09-11-2022 8:15
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Festival elPetit torna a Lleida per acostar les arts en viu a la primera infància
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida
  • El Festival elPetit torna a Lleida per acostar les arts en viu a la primera infància
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

El Festival elPetit torna a Lleida una edició més per acostar les arts en viu a la primera infància. Així, LaTemporada Lleida ha programat per a aquest cap de setmana dues propostes al Teatre Municipal de l’Escorxador: dissabte “What is that? de Aaben Dans i diumenge Inspira Teatre estrena “Sotabosc”.

Dissabte, en doble sessió, a les 12 h i les 17 h, la sala 2 acollirà “What Is That?”, un espectacle sobre el motor de la curiositat. La curiositat és l’impuls més fort quan un nen/a petit/a descobreix el món. Una empenta que pot durar tota la vida. L’última creació dels coreògrafs Thomas Eisenhardt i Kamilla Wargo Brekling explora el cos i l’espai a través del moviment i la dansa. Aquest espectacle està recomanat de 6 mesos a 5 anys.

Diumenge, també en doble sessió Inspira Teatre estrenarà “Sotabosc”. El bosc és un lloc de gran meravella, on podem explorar i jugar amb els nostres amics. És un lloc de pertinença. Els amics, al bosc, poden ser també els arbres, plantes i animals. Tots tenen molts regals per compartir. Els tresors que aquest món encantat compartirà amb nosaltres no tenen fi si ens obrim a escoltar, olorar, tastar, mirar i sentir la màgia del bosc viu.

L’espectacle, recomanat de 0 mesos a 3 anys, ofereix una connexió amb el món natural, que influencia el nostre desenvolupament, redescobrint els nostres ritmes.

Les entrades (10 € general / 9 € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Comparteix

També t'interessarà