"El foc del Cirné", la primera novel·la en català de l'artesenc Enric Kahn

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
16-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • "El foc del Cirné", la primera novel·la en català de l'artesenc Enric Kahn
    Peu de foto: 
    “El foc del Cirné” d’Enric Kahn

"El foc del Cirné", una obra que promet captivar els lectors amb la seva profunda emotivitat i la seva proximitat a la naturalesa humana.


El proper dijous 18 d’abril veurà la llum la tercera obra del jove escriptor d’Artesa de Segre. En paraules d’Enric: “El foc del Cirné pretén ser un nexe entre la naturalesa i les persones, entre els pardals que ens envolten i les creences i inseguretats que habiten dins nostre”. Una novel·la breu, íntima i autèntica, concebuda com un retrat sincer de les complexitats de l’existència i inspirada en l’incendi del 2022 a Baldomar, als peus del Montsec, a prop de la localitat de l’autor.

Les primeres presentacions de l’obra tindran lloc en nou pobles i ciutats de la província de Lleida, un recorregut que abraça l’essència mateixa de la terra que ha inspirat aquesta història. Començant per Artesa de Segre (26 d’abril), el poble que ha vist créixer l’autor, passant per la capital de la província, Lleida (9 de maig), i recorrent els pobles de la Noguera (Balaguer, Ponts i Bellcaire), el Segrià (Almenar i Torres de Segre) i l’Urgell (Agramunt).

Amb una crida a la unió i la connexió amb el món que ens envolta, Enric Kahn expressa el desig que “el foc, lluny de cremar-nos, ens escalfi l’ànima i que en lloc de separar camins, els ajunti per sempre”. La prevenda ja està disponible a l’Instagram de l’autor (@enric_kahn).

Comparteix

També t'interessarà