El jovent d'entre 12 i 14 anys també tindrà el seu 'Estiu de Joc'

REDACCIÓ
05-04-2018
  • El jovent d'entre 12 i 14 anys també tindrà el seu 'Estiu de Joc'
    Peu de foto: 
    Una de les activitats noves l'any passat a Esportmania va ser el submarinisme.

La 38 edició de les estades esportives i lúdiques Esportmania, organitzades per la Paeria de Lleida, comptarà aquest any amb més places que l’any anterior i acollirà en els quatre torns un total de 1.285 nens i nenes. Així ho van anunciar ahir Rosa Maria Salmeron, regidora de l’àrea d’Educació, i l’alcalde Àngel Ros durant la presentació de la nova edició de Viu l’Estiu a Lleida 2018, el programa en el qual s’inclouen totes les propostes lúdiques i educatives municipals per a l’estiu dels més petits i que oferirà aquesta edició 3.000 places.

Així, la capital del Segrià acollirà tres programes d’estades diferents: l’Estiu de Petits, l’Estiu de Joc i l’Esportmania, que comptaran amb un total de 108 monitors. Entre altres novetats, Ros i Salmeron van explicar que en aquest Viu l’Estiu a Lleida 2018 s’ampliarà l’oferta lúdica per a joves d’entre 12 i 14 anys. Aconseguirà la posada en marxa de l’Estiu de Joc 2, unes estades de lleure amb quatre torns (dos per cada mes) que se celebraran de manera paral·lela a les estades Estiu de Joc i que fins ara acollien infants de 3 a 11 anys. De mitjana, els torns de cada programa són quinzenals i els preus per a cada un solen estar compresos entre els 60 i 70 euros aproximadament.

La preinscripció, que s'ha de fer telemàticament a través del web de la Paeria, comença el 16 d'abril i s'allarga fins al dia 23.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next