El jurat avalua els 39 establiments de la V Ruta de la Tapa de San Miguel de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
22-09-2019
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El jurat avalua els 39 establiments de la V Ruta de la Tapa de San Miguel de Lleida
  • El jurat avalua els 39 establiments de la V Ruta de la Tapa de San Miguel de Lleida
  • El jurat avalua els 39 establiments de la V Ruta de la Tapa de San Miguel de Lleida

Un total de 39 establiments d'hostaleria lleidatans conclouen aquest diumenge, 22 de setembre, la V Ruta de la Tapa de San Miguel que es va iniciar el passat 12 de setembre. Al llarg de tot el cap de setmana els membres del jurat estan visitant els diferents establiments per tastar les tapes que opten a guanyar el premi a la Millor Tapa. Els hostalers han creat les seves propostes gastronòmiques amb l’assessorament del xef Juan Pozuelo. Es tracta d’una tapa dissenyada expressament per a l'ocasió, que se serveix amb Magna de San Miguel, San Miguel 0,0, aigua Solán de Cabras i Solán Aguas Plus per 2,75 €.

El jurat, format per representants de la Federació d'Hostaleria de Lleida i experts gastronòmics, puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de la tapa i és qui seleccionarà d'entre totes les propostes la Millor Tapa 2019. 

Pel que fa als guardons, l'establiment que obtingui el reconeixement en la categoria de Millor Tapa 2019 rebrà una placa commemorativa de la ‘V Ruta de la Tapa San Miguel’ en representació de l'hostaleria de la zona i un premi de 1.000 euros. El segon classificat obtindrà un premi de 500 euros. El guanyador en aquesta categoria es triarà segons el veredicte d'un jurat especialitzat format per representants del món gastronòmic. El tercer classificat també rebrà 500 euros. El guanyador d'aquest premi es triarà a través de l'aplicació web per a mòbils www.estamosdetapas.com amb la participació de tots els consumidors majors de 18 anys, que podran valorar les tapes que es presentin al concurs puntuant de l'1 al 5. Els tres millors establiments podran mostrar les seves tapes a Cervisia 2019. A més, tots els hostalers rebran un diploma acreditatiu de la seva participació.

Comparteix

També t'interessarà