El Linyola sucumbeix contra el Salou en l’estrena del nou pavelló

REDACCIÓ
14-01-2018
  • El Linyola sucumbeix contra el Salou en l’estrena del nou pavelló

El Linyola va perdre ahir davant del Salou per 3-5, en un partit marcat per la inauguració del nou pavelló de la localitat, que ahir es va omplir de gent per veure el duel que l’equip local tenia pendent de jugar de dates anteriors. El partit va estar marcat per la mala sort que van tenir els locals, que van sucumbir per petits detalls que van marcar la diferència i per una experiència més gran dels jugadors tarragonins, que es van imposar en la fase decisiva de la contesa.

A la mitja part, els del Pla d’Urgell dominaven en el marcador per 3-2, gràcies a dos gols aconseguits per Agustí Boldú i un altre d’aconseguit per Marc Poblet. Malgrat que l’equip local va jugar un bon partit, el Salou va establir l’empat a 3, resultat que es va mantenir fins a falta de 3 minuts per finalitzar l’enfrontament.

El Linyola, amb la intenció de culminar l’actuació i aconseguir la victòria, va treure porter jugador i el Salou va aprofitar aquest fet per avançar-se i aconseguir dos gols que van fer que el resultat final fos excessiu després de l’actuació dels del Pla d’Urgell.

El pròxim partit del Linyola, de nou al flamant pavelló, serà dissabte vinent, 20 de gener a les 17.00 hores davant del Dénia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com passes les vacances d'estiu?