El Lleida segueix sense triar entrenador i el Saragossa fitxa Idiakez i Gibanel

REDACCIÓ
19-06-2018
  • El Lleida segueix sense triar entrenador i el Saragossa fitxa Idiakez i Gibanel

El serial de l’elecció del nou entrenador del Lleida Esportiu continua sumant capítols i allargant el desenllaç, mentre que l’últim tècnic que va classificar a l’equip blau per al play-off, Imanol Idiakez, serà el nou entrenador del Saragossa, on arriba acompanyat pel seu segon a l’equip lleidatà, el binefarenc Mario Gibanel.

El president del Lleida, Albert Esteve, es va reunir ahir, tal com estava previst, amb el director esportiu, Jordi Esteve. Sobre la taula estaven els diferents candidats a la banqueta, dels quals va caure dissabte el principal aspirant, Juan Carlos Oliva, que va decidir descartar l’oferta lleidatana per recalar a l’Omónia de Nicòsia, a Xipre, on arribarà amb Ismael Mariani de segon. Això obliga també el Lleida a elegir nou entrenador per al filial.

El Lleida té previst donar a conèixer el nom de l’entrenador aquesta setmana. Hi comença a haver certa urgència, entre altres coses perquè aquesta indecisió té frenades diverses operacions amb jugadors, tant en fitxatges com en les renovacions de Pumar i Eneko.

D’altra banda, Oliva, en declaracions a Catalunya Ràdio, va dir que dijous donava per fet el seu fitxatge pel Lleida, però que davant de la falta de resposta del club va acceptar l’oferta de Xipre.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta